Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră mondială România, aleasă pentru lansarea ţigării-hibrid - Kent glo iFUSE

ro

19 Apr, 2016 11:52 4095 Marime text
 
British American Tobacco a selectat România ca prima țară din lume unde lansează Kent glo iFUSE, un produs hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică de ultimă generație.
 

"Kent glo iFUSE oferă fumătorilor adulți o alternativă pentru țigările tradiționale si se diferențiază prin tehnologia hybrid. Este un produs cu conținut de nicotină și aromă de tutun, dar având beneficiul riscurilor reduse, asociate cu produsele electronice. Pentru că tutunul din interiorul capsulelor Kent Neopods nu arde, atât consumatorii, cât și cei din jurul lor se pot bucura de o altfel de experiență, fără fumul, scrumul și mirosurile asociate fumatului", se arată în comunicatul companiei.


Dispozitivul glo iFUSE și capsulele Kent Neopods sunt deja disponibile pe piață prin intermediul platformei online www.exploreglo.com și, începând cu zilele următoare, la punctele de vânzare din magazine și din locațiile Horeca aflate în București, spun cei de la BAT.

"Suntem foarte încântați că România a fost aleasă ca prima țară din lume unde va fi lansat revoluționarul produs glo iFUSE. Acest demers subliniază încă o dată dorința BAT de a continua investițiile sale în România și în dezvoltarea de noi tehnologii, fiind susținut pe deplin de lansarea glo iFUSE sub umbrela mărcii Kent", a declarat Gemma Webb, General Manager British American Tobacco România.


Articol integral pe economica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii