Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prejudiciul în dosarul Hexi Pharma „nu este foarte ușor să fie stabilit”

ro

24 Jun, 2016 15:45 2136 Marime text
La mijlocul lunii trecute, Parchetul General a anunțat că Hexi Pharma a fost pusă sub urmărire penală pentru participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.
 
Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat, astăzi, la Alba Iulia, cu prilejul celui de-al XXX-lea Congres General al Uniunii Avocaților Europeni, că prejudiciul în dosarul Hexi Pharma "nu este foarte ușor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfășurată de firmele respective".
 
Augustin Lazăr a declarat presei că cercetările sunt în curs și se fac evaluări ale documentelor care au fost ridicate. El a precizat că pe rolul Secției de Urmărire Penală și Criminalistică din Parchetul General sunt două dosare legate de Dan Condrea, patronul decedat de la Hexi Pharma.
 
"Cercetările sunt în curs, se fac evaluări de documente care au fost ridicate. De asemenea se efectuează în continuare percheziții informatice asupra suporturilor informatice care au fost ridicate și ancheta progresează pentru a evalua amploarea prejudiciului. Se evaluează prejudiciul care desigur că nu este foarte ușor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfășurată de firmele respective", a arătat Lazăr.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii