Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prejudiciu, 30.000 de lei Poliţiştii au destructurat la Constanţa o reţea de indivizi care obţineau credite cu acte false

ro

03 Apr, 2015 10:23 1229 Marime text
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, ieri, 9 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Constanţa, la persoane bănuite de înşelăciune, fals şi uz de fals. În urma descinderilor au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei 7 persoane a căror activitate infracţională a fost documentată.
 
Faţă de 5 persoane a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, urmând ca azi acestea să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.
 
Anchetatorii spun că suspecţii, folosind înscrisuri oficiale şi sub semnătură privată falsificate, au solicitat şi obţinut carduri de credit, credite bancare şi de achiziţie produse electronice de la diferite unităţi bancare şi magazine de profil din Constanţa, în valoare de 30.000 lei.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa şi al ofiţerilor Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii