Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiţi batistele Cine are părinţi… Monica Pîrlici a câştigat Moldova are talent. Recitarea ei face furori pe internet (video)

ro

04 Jan, 2014 15:17 7274 Marime text
Monica Pîrlici, fetiţa de 10 ani de la Zberoaia, cu o poveste emoţionantă şi cu talentul său de a recita poezii, a cucerit inima publicului de la emisiunea „Moldova are talent“, potrivit adevarulmd.ro.

Pentru prima dată Monica a ieşit pe scena „Moldova are talent“ cu o poezie în limba rusă despre bunica. Atunci, fetiţa a fost lăudată de juriu şi încurajată să meargă în următoarea etapă, unde a spus o rugăciune în limba română. La etapa finală a show-ului, Monica a reuşit din nou o prestaţie extraordinară, iar pentru talentul său actoricesc, publicul a decis că ea merită marele premiu de o jumătate de milion de lei, transmite prime.md Lupta pentru titlul de câştigător s-a dat între 12 participanţi, iar la final au rămas doar trei: Street Work Out, Maximum şi Monica Pîrlici. Astfel, Monica a câştigat 500.000 de mii de lei şi dragostea publicului.
Iată o interpretare de excepţie a poeziei lui Adrian Păunescu, „Repetabila povară”, care de câteva zile face furori pe internet şi care poate fi accesată pe youtube.com.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii