Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul premiază mâine cadrele militare în rezervă şi în retragere Vezi cine sunt cei care primesc distincţii

ro

30 May, 2011 22:21 1840 Marime text

Cu prilejul Zilei Rezervistului Militar, prefectul Claudiu-Iorga Palaz organizează mâine, începând cu ora 19.30, în Sala Remus Opreanu a Prefecturii, o festivitate dedicată cadrelor militare în rezervă şi în retragere din judeţul Constanţa.

Ca şi anul trecut, vor fi acordate diplome de excelenţă, asociaţiile de rezervişti nominalizându-i în acest an pe: General locotenent (r) Constantin ZECA, Viceamiral (r) Constantin Iordache, Contraamiral de flotilă (r) Aurel Constantin, General maior (r) Năstase Buriu, Comandor inginer (r) Ion Dumitrescu, Comandor(r) Gheorghe Roiu, Colonel (r) Ion Şurcă, Maistru militar principal (r) Ion Banu şi Maistru militar principal Dumitru Isac.

Claudiu-Iorga Palaz a precizat că evenimentul se desfăşoară împreună cu Comandamentul Flotei, în semn de preţuire pentru o viaţă dedicată serviciului militar de către aceşti oameni deosebiţi care nu şi-au încheiat activitatea odată cu trecerea în rezervă, ci au continuat-o cu aceeaşi energie şi devotament.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 30 May, 2011 19:36 sexuristi si miltieni care au nenorocit romanii-surca ,zelcaetc-ia vedeti cit au omorit la revolutie in timisoara si arad-de ce fost trimis zelca la constanta?