Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Palaz Copiii i-au spus NU lui Mazăre. Un exemplu pentru votanţii constănţeni

ro

09 Apr, 2012 15:38 2172 Marime text

palaz_poza.jpg„Zilele trecute presa a semnalat noua gafă pe care a făcut-o Mazăre, de această dată în faţa unor copii de grădiniţă pe care i-a întrebat:Da' voi aşa staţi?Fetiţele şi băieţii separat? Nu vă-ncălecaţi şi voi?S-au luat poziţii, lumea s-a indignat, s-a îngrijorat, s-a crucit, de parcă vorbitul gurii fără cap ar fi ceva nou la acest individ, al cărui derapaj verbal şi comportamental a luat-o de mult timp la vale şi cu siguranţă nu se va opri aici. Personal, consider că nu Mazăre este vedeta acestui eveniment, ci copiii care au replicat:Nu, că suntem copii educaţi!Îmi plec capul cu respect în faţa acestor copii care nu pot fi păcăliţi cu sacoşa, care nu sunt impresionaţi de scălămbăielile acestui saltimbanc, căci au văzut clovni veritabili şi cu adevărat simpatici, copii care-şi spun clar şi răspicat punctul lor de vedere, aşa cum au fost crescuţi de părinţii şi de educatoarele lor. S-au grăbit unii să le taxeze tocmai pe educatoarele a căror muncă de zi cu zi se vede în comportamentul acestor copii educaţi şi care au rămas fără replică în faţa acestui individ. Păi ce replică poţi avea la aşa „sfaturi" când copiii i-au dat cea mai bună lecţie? În schimb, şefa inspectoratului şcolar îl dojeneşte matern pe Mazăre, dându-şi în continuare girul pentru continuarea campaniei electorale în unităţile şcolare din municipiu. Dacă într-adevăr poartă de grijă copiilor pe care-i păstoreşte şi doreşte ca mediul şcolar să fie ferit de politic şi de acest contra-model pentru generaţiile în formare, Aliss Andreescu ar fi trebuit să-i interzică lui Mazăre să mai intre prin grădiniţe şi şcoli.

Copiii şi educatoarele grădiniţei chiar trăiesc într-o lume a poveştilor, în care binele, frumosul, adevărul înving după ce ţin piept balaurilor cu şapte capete. De la ei trebuie să învăţăm să spunem NU limbajului şi comportamentului marca Măzăre, de la ei trebuie să învăţăm să luăm atitudine faţă de acest individ care nu ne reprezintă, care nu merită să fie în fruntea administraţiei constănţene şi care nu poate convinge la nesfârşit cu pomana electorală. Trebuie să ne trezim şi să ne întrebăm dacă este normal că în Constanţa mileniului III poate fi considerat un merit să construieşti ghetouri ca în lumea a treia, să laşi în paragină cu bună ştiinţă zona peninsulară şi Cazinoul, să transformi parcuri şi alte spaţii verzi în mall-uri şi buticuri, să ridici prostituţia la rangul de spectacol public, să distrugi instituţiile de cultură, dar să laşi deschise magazinele de vise, să ţii cartiere precum Primo cu drumuri ca-n evul mediu. Cu siguranţă, Constanţa condusă de Mazăre se duce la vale, la fel ca edilul ei. Un edil care, dacă ne gândim bine, şi-a uitat de mult timp datoria faţă de constănţenii care l-au votat".

Sursa: http://www.claudiupalaz.ro/general/copiii-i-au-spus-nu-lui-mazre-un-exemplu-pentru-votanii-constneni.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 09 Apr, 2012 18:46 Cu uimire am vazut un degetel de copil cum l-a pus la punct pe PRIMARUL DE MORAVURI USOARE.Intrebare:CE INSTITUTIE trebuie sa ia atitudine la lipsa de reactie a INSPECTORATULUI si a EDUCATOAREI???Tovarasa trebuie data afara iar PRIMARULUI SA I SE INTERZICA APROPIEREA DE COPII!!! Parintii de ce nu iau atitudine?