Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Palaz a solicitat Tribunalului Constanţa anularea hotărârii CL Cernavodă privind taxa de tramă stradală

ro

01 Feb, 2011 21:07 1169 Marime text
În urma controlului de legalitate asupra hotărârilor adoptate de Consiliul Local Cernavodă în şedinţa din 11.01.2011, prefectul, Claudiu-Iorga Palaz, s-a adresat, ieri, Tribunalului Constanţa, solicitând anularea Hotărârii nr. 8 privind aprobarea sistematizării traficului rutier pe raza unităţii administrativ-teritoriale, hotărâre prin care Consiliul local al oraşului Cernavodă a stabilit introducerea unei taxe de folosire a tramei stradale pentru autovehiculele de transport, în funcţie de masa totală maximă autorizată, şi pentru autovehiculele persoanelor fizice şi juridice care tranzitează oraşul Cernavodă.

"Acest act administrativ a fost adoptat fără avizul poliţiei rutiere, obligatoriu în astfel de decizii, şi fără respectarea prevederilor legale referitoare la libera circulaţie şi a condiţiilor stabilite de Codul fiscal şi de Legea 273/2006 privind finanţele publice, în raport cu taxele locale speciale. " a precizat prefectul judeţului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • popovici petronela cernavoda 02 Feb, 2011 21:58 nu este vinovat giani nu a fakut el crima cautati mai bine vinovatu poate fi an libertate iar altu sa plateska o fapta ce na comiso