Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predoiu renunță la șefia PNL București

ro

06 Jun, 2016 16:16 1632 Marime text
Liberalul Cătălin Predoiu a declarat, astăzi, după ce și-a depus mandatul de președinte al organizației PNL București, că mai mulți colegi i-au cerut să rămână în funcție, iar copreședinții partidului l-au invitat să reflecteze serios.

"Am refuzat, pentru că trebuie să facem lucrurile cum se fac. În politică trebuie să impunem niște standarde în orice împrejurare, după părerea mea, pentru că așa simt că trebuie să fac. Mai mulți colegi mi-au cerut să rămân. Copreședinții m-au invitat să reflectez serios la această oportunitate", a afirmat Predoiu, la sediul PNL.

 

El a spus că nu intenționează să se răzgândească asupra demisiei. "Este o demisie, nu este sub condiție, nu este în așteptare, e o demisie formală. Este un act făcut pe bune", a precizat liberalul.

 
Cătălin Predoiu a anunțat că, alături de el, și Dan Cristian Popescu, care a candidat la sectorul 2, și-a depus mandatul de prim-vicepreședinte al organizației PNL sector 2.
 

Întrebat dacă și alți liberali ar trebui să demisioneze după rezultatul alegerilor, Predoiu a spus: "Nu sunt în măsură să fac judecăți de valoare, o să avem miercuri un Birou Politic Național și acolo se discută astfel de lucruri. Nu sunt în măsură pentru că nu un singur om evaluează performanța altora. Într-un partid serios, așa cum PNL este, o astfel de analiză se face în forurile de conducere ale partidului oricât de insipidă vi se pare această declarație. Regula asta e, că unul sau altul ia o decizie individuală și face o autoevaluare e altă poveste și are acest drept, drept de care eu am uzat, dar discuțiile pe ansamblu vor avea loc miercuri la BPN".

 

El a adăugat că nu este genul care să dea vina pe alții pentru rezultatul alegerilor: "Așa că, ce ai de făcut, îți faci tu singur, a fost încercarea noastră și provocarea noastră".

 
În opinia sa, în privința votului politic, PNL stă mai bine decât apărea în exit-poll-uri.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii