Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preda Liliana Minca, „lozul necastigator"

ro

16 Apr, 2010 18:01 1628 Marime text

Europarlamentarul PDL Cristian Preda s-a adresat astăzi lui Dan Voiculescu printr-o postare pe blogul personal, în care îi spunea că "Doamna Mincă aduce sfârşitul PC", referindu-se astfel la alegerile din colegiul 19 din Bucureşti pentru fotoliul de parlamentar lăsat vacant de Daniela Popa.

"După ce aţi impus-o pe doamna Popa locuitorilor din colegiul 19, pentru ca la nici doi ani după alegeri, colega dvs de partid să se retragă din motive strict personale, acum aţi dori să o impuneţi pe doamna Mincă. Eu cred că, de data aceasta, lozul e necâştigător! Doamna Mincă aduce sfârşitul PC", arată Cristian Preda.

Din punctul lui de vedere, aceasta este o clarificare a situaţiei în care s-a aflat Partidul Conservator de-a lungul timpului. "Din 2000 încoace, sunteţi în Parlament, dar nu aţi ajuns acolo niciodată prin forţe propriii, ci doar pe liste comune cu alţii. Compar tot timpul soarta PUR/PC cu cea a PNŢCD: ei nu au mai reuşit să treacă pragul electoral în ultimele trei alegeri. Au rămas demni şi au pierdut. Nu e prea drept...", susţine democrat-liberalul.

"Regret faptul că aţi fost abandonat de aliaţii dvs. din PNL şi PSD care, după ce îşi declaraseră sprijinul ferm, n-au mai ştiut cum să evite campania pentru doamna Mincă. PNL a decis să lase totul în grija unei organizaţii locale cvasi-necunoscute, iar PSD, prin vocea dlui Ponta, a anunţat în mijlocul campaniei că alianţa PSD-PC trebuie revăzută", a mai scris Preda.

Scrutinul din 25 aprilie va decide dacă Teo Trandafir, susţinută de Partidul Democrat Liberal sau conservatoarea Liliana Mincă, beneficiind de sprijinul Alianţei PSD+PC, va deveni deputat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii