Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări din partea IPJ Constanţa. Sunt vizaţi conducătorii auto

ro

07 Jan, 2017 16:55 4489 Marime text
 
 
Având în vedere prognoza Administrației Naționale de Meteorologie legată de vremea geroasă (www.meteoromania.ro/anm2/avertizari/) anunțată pentru intervalul 07 - 09 ianuarie a.c., polițiștii constănțeni recomandă cetățenilor: Dacă sunteți nevoiți să fiți prezenți în trafic, vă recomandăm să aveți suficient combustibil în rezervor, pentru ca a nu suferi din cauza frigului în cazul unor blocaje și, totodată, să puteți continua drumul după deblocare.

Pentru a evita riscul înzăpezirii în câmp, nu continuați deplasarea și alegeți să vă retrageți în localități, acolo unde puteți găsi adăpost! În condițiile unui trafic aglomerat, păstrați-vă calmul și nu uitați de politețea rutieră. De asemenea, nu blocați intersecțiile.

Vă reamintim obligația de a nu opri sau staționa pe traseele pe care se deplasează mijloacele de transport public pentru a permite intervenția mijloacelor de deszăpezire și desfășurarea în condiții optime a traficului.

Atenție pietoni! După ce ați coborât dintr-un mijloc de transport, nu traversați prin fața sau spatele vehiculului și nu vă angajați în traversare atunci când se apropie un autovehicul cu regim de circulație prioritară care are în funcție semnalele speciale de avertizare luminoase și sonore.

Evitați, pe cât posibil, deplasările în aceasta perioadă!

Folosiți mijloacele de transport în comun!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii