Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prăjiturim pentru un Moș Crăciun mai bun

ro

18 Dec, 2014 13:37 2115 Marime text

Între 15 și 25 decembrie, Asociația „Zâmbet pentru suflete” organizează acțiunea „Prăjiturim pentru un Moș Crăciun mai bun”.

Campania se află la a III-a ediție și se adresează tuturor celor care vor să aducă haine sau jucării pentru copiii din centrele de plasament.

Pentru cei interesați invitația este valabilă pentru sâmbătă, 20 decembrie, între orele 16:00 și 19:00 în Maritimo Constanța.

Acest eveniment se bazează pe un schimb în spiritul Crăciunului, așadar cei care donează vor primi gratuit prăjituri pregătite de grupul ,,Mămici constănțene”.

Mihaela Scutariu, organizatoarea acestui eveniment, a declarat: „Împreună cu mămicile implicate ajutăm copiii abandonați și cei din familii defavorizate ce provin din sate cum ar fi Ciocârlia de jos, Adamclisi și Urluia. Pe data de 17 decembrie am asigurat sucurile și prăjiturile pentru peste 500 copii care au participat la un spectacol organizat la Casa de Cultură din Constanța de către Protecția Copilului”.  Partenerii colaboratori sunt Maritimo Shopping Center, Wild Art, Aqua Magic și Global Crewing.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii