Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PP-DD „Dan Diaconescu a repurtat o victorie uriaşă împotriva actualei puteri”

ro

24 Oct, 2013 13:55 1317 Marime text


„Dan Diaconescu a repurtat o victorie uriașă împotriva actualei puteri. Președintele fondator al Partidului Poporului - Dan Diaconescu a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat toate televiziunile naționale, licența  postului de televiziune OTV, obținută în Italia.
De aproximativ o lună de zile, atunci când Dan Diaconescu a anunțat că OTV își va relua emisia având  o licență din străinătate, puterea a declanșat o amplă campanie de dezinformare și denigrare, de minciună și insultă, un veritabil linșaj mediatic prin televiziunile și ziarele aservite”, se menţionează într-un comunicat de presă.
„Vârful de lance al acestor atacuri furibunde a fost o anume Laura Georgescu, ajunsă printr-un concurs de împrejurări politice în fruntea CNA. Aceasta a susținut vehement că Dan Diaconescu minte și că nu are licență, iar OTV nu va mai emite niciodată. Mai mult, Laura Georgescu a afirmat că dacă OTV reapare pe ecranele televizoarelor își va da demisia din fruntea CNA”, susţin membrii PP-DD.
„Ieri, după ce Dan Diaconescu a făcut publică licența, Laura Georgescu s-a răzgândit în a-și prezenta demisia, după modelul liderilor marcanți ai USL. În întâlnirile de evaluare ale Organizațiilor Județene ale PP-DD, conducerea partidului a transmis mesajul lui Dan Diaconescu referitor la reluarea emisiei OTV.  Și de această dată ne-am ținut de cuvânt”, se mai menţionează în comunicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii