Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poziţia oficială a SC RAJA SA privind surparea falezei din Eforie Sud

ro

10 Jan, 2011 22:20 923 Marime text

„În ultimele zile, procesul de surpare al falezei din Eforie Sud, zona taberei Cosmos s-a accelerat, faleza surpându-se pe o suprafaţă de câţiva zeci de metri. Deşi autorităţile locale implicate nu au transmis nici o solicitare către societatea noastră, totuşi reprezentanţii noştri s-au deplasat la faţa locului pentru veni în ajutorul proprietarilor de imobile din zonă.

Astfel, au fost prelevate din nou probe de apă de la baza taluzului, iar în urma analizării acestora a rezultat că apa scursă nu este apă potabilă, deci nu provine din reţelele de alimentare cu apă. În plus, menţionăm încă o dată că în zona respectivă (zona de surpare a falezei) nu există conducte aparţinând RAJA.

Sistemul de alimentare cu apă al caselor din zonă, sistem ce este localizat pe partea cealaltă a falezei, a fost verificat de mai multe ori de către reprezentanţii Secţiei Eforie cu autolaboratorul, cu aparatele de detectare a pierderilor de apă, dar şi prin sondaje şi niciodată nu au fost constatate pierderi. Deşi SC RAJA SA nu are nici o implicare în scurgerile de la nivelul taluzului, totuşi reprezentanţii noştri au asigurat mereu supravegherea permanentă a zonei".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii