Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povestiri incredibile de viaţă care bate filmul Bebeluşi în acelaşi salon la Maternitatea din Babadag, căsătoriţi la Constanţa

ro

09 Sep, 2012 03:56 1676 Marime text

Cine se gândea că doi bebeluşi veniţi pe lume în aceeaşi zi şi care au împărţit acelaşi salon de la maternitate vor deveni soţ şi soţie peste ani?

Acesta a fost destinul a doi tineri din Delta Dunării, ea, Silvia Crasovschi, profesoară de muzică, el, Emil Tănase, ofiţer de marină. După 26 de ani de când s-au "auzit" pentru prima oară, formează o familie. Sâmbătă s-au căsătorit, mărturisind că sunt suflete pereche.

Potrivit protv, după 26 de ani de la prima întâlnire, Emil a venit să îşi ia mireasa de acasă de la părinţi. Sunt doi tineri frumoşi şi emoţionaţi, care vor forma o familie, după ce iniţial au fost vecini de salon la maternitatea Babadag. Acum petrec şi se bucură că îşi unesc destinele.

Au spus DA 

Cei doi trăiesc de trei ani o frumoasă poveste de dragoste şi la 26 de ani de la prima lor întâlnire au spus DA. Chiar dacă erau amândoi din Jurilovca, drumurile în viaţă li s-au separat. Ea a făcut conservatorul la Bucureşti, el Marina la Constanţa. Iar printr-o prietenă comună s-au întâlnit şi şi-au dat seama că se iubesc şi că împart aceeaşi zi de naştere.

"Sunt puţine persoane care îşi întâlnesc sufletul pereche  acolo unde nu se aşteaptă", a recunoscut fericita mireasă, Silvia Crasovschi.

Mirele, mireasa şi cei peste 100 de nuntaşi au petrecut de zor la Constanţa.

Vezi pe protv povestea celor doi tineri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii