Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povestea şocantă a marinarului găsit mumificat pe o navă (video)

ro

30 Oct, 2016 10:22 9166 Marime text
Manfred Fritz Bajorat, dat dispărut în 2009, a fost găsit, în 2016, la bordul unui vas fantomă, complet mumificat. Povestea este una dintre cele mai dramatice şi ciudate care s-au întâmplat în ultimii ani.
 
Descoperirea macabră a fost făcută de echipajul unei alte nave, care participa la o cursă în jurul lumii. În mod ciudat, autorităţile le-au transmis marinarilor să îşi vadă de drum, iar corpul a fost redescoperit ulterior de către un filipinez, susţine romaniatv.net.
 
 Cadavrul se afla pe un vas în derivă din Oceanul Pacific şi care dispăruse din 2009. Manfred Fritz Bajorat a fost găsit aşezat deasupra unei mese, lângă un telefon.
 
Echipajul care a făcut descoperirea a anunţat Paza de Coasta americană din Guam, însă marinarii au fost sfătuiţi să plece mai departe în cursă. Directorul competiţiei a anunţat apoi Ambasada Germaniei despre întreaga situaţie.
 
Marinarul singuratic a murit probabil din cauze naturale, eventual un atac de cord. În acest timp vânturile oceanice, temperaturile ridicate și aerul salinizat l-au ajutat să păstreze corpul intact deshidratandu-l treptat.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii