Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povestea de la Constanţa se repetă la Arad Un deţinut din Penitenciarul Galaţi a înşelat o femeie prin metota "accidentul"

ro

15 Jul, 2015 10:12 1692 Marime text
 
Un bărbat din Galați este cercetat de polițiștii din Arad pentru că ar fi înșelat o femeie, cu 1.700 de lei, pretinzând că fiul acesteia a fost implicat într-un accident de circulație. 
 
La data de 13 iulie, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Arad au depistat un bărbat, de 45 de ani, din judeţul Galați, bănuit că ar fi înşelat o femeie, de 63 de ani, din Arad, prin metoda „accidentul”.
 
Din cercetări a reieșit că, la data de 2 martie a.c., în timp ce era încarcerat în penitenciar, cel în cauză ar fi apelat telefonic o femeie, de 63 de ani, din Arad, căreia, atribuindu-și o calitate oficială, i-ar fi solicitat bani. 
 
Acesta ar fi invocat faptul că fiul victimei ar fi accidentat un copil pe o trecere de pietoni, iar suma pretinsă urma să fie folosită pentru împăcarea părţilor implicate în respectivul eveniment rutier.
 
Conform indicațiilor bărbatului, partea vătămată ar fi expediat 1.700 de lei prin intermediul unui angajat al unei firme de taximetrie din Arad. Suma ar fi fost ridicată de o altă persoană.
 
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

Citeşte şi BANDA „ACCIDENTUL“, NOI FILE DIN DOSAR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii