Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Potrivit numărătorii paralele Dorel Alexandru este noul primar al comunei Rasova

ro

25 May, 2014 23:26 3025 Marime text
Conform numărătorii paralele efectuate de PSD, în urma alegerilor din localitatea constănțeană Rasova, Dorel Alexandru a fost ales primar cu 899 de voturi. Candidații PPDD, PNL și PDL au obținut câte 365, 347, respectiv 27 de voturi, scrie reporterntv.

În așteptarea rezultatelor oficiale

Pe de altă parte, la ora 23.20, reprezentanții Biroului Electoral Rasova au declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că nu au finalizat centralizarea voturilor. Se așteaptă încă rezultatele din două secții de votare dintre cele trei existente.

Amintim că astăzi în comuna Rasova s-a desfășurat un scrutin dublu pentru alegerea primarului și a europarlamentarilor.

Patru candidați pentru Primăria Rasova

Pentru câștigarea Primăriei Rasova și-au depus candidaturile Dorel Alexandru (PSD), Mariana Mitu (PNL), Mariana Iordache (PDL) şi Gheorghe Mocanu (PPDD), iar potrivit numărătorii paralele realizate de PSD, noul primar este Dorel Alexandru.

Precizăm că fostul primar al comunei Rasova Mihalache Neamțu a fost dat tot de social-democrați. Acesta a decis în luna ianuarie a.c. să demisioneze, deși se afla la al treilea mandat, acuzând probleme de sănătate, dar și lipsa ajutorului din partea Guvernului USL pentru comună și oamenii pe care îi reprezenta.

Mihalache Neamţu câștigase cel de-al treilea mandat, în iunie 2012, cu peste 85% din voturile localnicilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii