Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Potrivit CNADNR La podul de la Fetești încă se formează cozi la ghișee, deşi taxa se poate plăti prin SMS și la benzinării

ro

18 Jul, 2015 18:51 2084 Marime text
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță că, în ultima vreme, la podul de la Fetești, punctul de trecere cu plată cash a fost cel mai solicitat, înregistrându-se cozi în anumite intervale. În acest context, Compania reamintește șoferilor că taxa se poate plăti și prin SMS sau în benzinării. "Îi sfătuim pe toți șoferii să folosească aceste variante deoarece nu vor mai opri pe pod, putând trece pe benzile semnalizate cu mesajul 'e-Tarif' cu o viteză de maxim 50 km/h", se arată într-un comunicat al CNADNR.
Mai mult, în comunicat se menționează faptul că taxa se poate plăti și în următoarele 24 de ore după trecerea prin punctul de taxare în una din benzinăriile partenere, respectiv OMV, Petrom, Mol, Rompetrol. "Tariful de trecere achitat la distribuitorii autorizați sau prin SMS și care nu a fost utilizat rămâne valabil 12 luni de la data achitării", se menționează în documentul respectiv.
Pentru plata prin SMS, se trimite la 7577 textul care conține numărul de înmatriculare și categoria tarifară corespunzătoare tipului de vehicul (1,2,3 sau 4). Ulterior, se va primi un mesaj prin care se cere să se confirme achiziția (mesajul va conține informații detaliate despre achiziție, inclusiv costul total. "Pentru confirmarea achiziției, se trimite la numărul 7577 un mesaj cu textul DA, ulterior primirii mesajului de la pasul 2 în maxim 3 ore. Se va primi un mesaj de confirmare a achiziției ce va conține seria mesajului, categoria acesteia, numărul de înmatriculare pentru care a fost emis și data la care perioada de valabilitate expiră. Utilizatorul nu poate considera tariful achitat dacă nu a primit mesajul de confirmare prevăzut la pasul 4", se subliniază în comunicatul CNADNR.
Potrivit acestuia, la punctul de trecere a podului, benzile destinate fiecărui mijloc de plată sunt semnalizate corespunzător.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii