Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pot fi citite bolile pe chipul uman? (video)

ro

19 Jan, 2016 23:34 1489 Marime text
Asiaticii susţin că toate bolile ni se citesc pe chip. De exemplu, în materialul video de mai jos ni se explică cum putem citi pe fața noastră disfuncționalitățile corpului nostru în funcţie de zona fetei unde apar mai des coşuri sau se ivesc dureri.
 
De exemplu, partea de sus a frunţii este legată de sistemul digestiv. Când digestia alimentelor pe care le consumați nu se face corect, toxinele se acumulează. Încercați să beți şi să măncați produse cu antioxidanţi că ceai, apă cu lămâie şi fructe de pădure.
 
Dacă vă apar coşuri deasupra sprâncenelor, în partea de jos a frunţii, aveți probleme cu somnul, sunteți stresat, deprimat. Pentru că acneea să dispară mai repede, sunteți sfătuiți să vă culcați devreme, adică înainte de ora 23.00.
 
Nasul este legat de inima. În cazul în care vă apar aici coşuri, înseamnă că aveți tensiune arterială mare, din nou suferiți de stres.
 
Coşurile care apar între sprâncene semnalează probleme cu ficatul din cauza unei diete bogate în grăsimi sau/şi a abuzului de alcool.
 
Rinichii nu mai funcţionează cum ar trebui dacă vă apar coşuri pe urechi. Acestea s-ar putea datora consumului mare de sare şi redus de apă.
 
Acnee pe partea dreapta a obrazului semnalează probleme cu plămânii. Probabil este cauzată de alergii, probleme respiratorii din cauza stresului şi fumat.
 
Zona gurii şi bărbia este afectată de problemele de stomac. Acestea ar putea fi cauzate de fast-food sau constipaţie.
 
Părţile laterale ale obrajilor sunt legate de organele reproducătoare şi rinichi. Probleme în aceste zone indică un dezechilibru hormonal şi o menstruaţie care fluctuează, la femei.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii