Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta USL va introduce o motiune privind eliminarea subventiilor la caldura

ro

13 Sep, 2011 16:47 1113 Marime text

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, marti, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca USL va introduce o motiune privind eliminarea subventiilor la caldura, adaugand ca vor fi organizate dezbateri cu primarii marilor municipii din judete care sunt afectate de masura Guvernului Boc.

"Mi-as dori sa fie din partea USL, a PSD nu doar o critica a masurii luate de acest guvern, ci o explicatie a efectelor pentru populatie si a masurilor care ar fi putut fi luate", a adaugat Ponta, citat de http://www.ziare.com/.

El a mai spus ca in cadul BPN va fi discutata si componenta comisiei care va ancheta modul in care s-au desfasurat recentele alegeri parlamentare partiale din colegiul 6 judetul Neamt.

"Ii felicit pe cei de la Senat ca au castigat la vot in fata celor de la putere pentru a infiinta comisia privind anchetarea abuzurilor si ilegalitatilor comise cu ocazia alegerilor din Neamt. Sub autoritatea Senatului vor putea fi obtinute si administrate toate probele care sa dovedeasca ca acolo s-au comis fraude majore, s-a incalcat legea. Mandatul obtinut de candidatul PDL este unul ilicit", a subliniat Ponta, potrivit http://www.ziare.com/.

Potrivit liderului PSD, in cadrul sedintei BPN va fi discutata si modificarea legii minelor, procedura de revizuire a Constitutiei, pozitia PSD si a USL fata de infiintarea unui nou minister, prioritatile legislative din aceasta saptamana.

"Procedura de revizuire a Constitutiei inteleg ca se va relua, la un moment dat, dupa un an si jumatate de la momentul la care Traian Basescu ne-a chemat la Cotroceni. Dupa un an si jumatate s-ar parea ca o sa avem o prima intalnire.

Vom discuta si pozitia PSD, a USL fata de infiintarea unui nou minister. Parca era vorba de a reduce birocratia. Inteleg ca orice birocratie se reduce infiintandu-se o noua structura in Guvernul Boc si ca in felul acesta nu vom mai discuta de ce in ultima perioada gradul de absorbtie a fondurilor europene a scazut fata de ritmul oricum dezastruos din ultimii doi ani", a mai spus presedintele social-democratilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii