Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu "Ponta, te rog, trădează-mă !"

ro

14 Jul, 2015 10:59 1827 Marime text
 
"Ponta, te rog, trădează-mă !!!!!
Rămîn consecvent ideii că acuzaţia de conflict de interese nu este justificată, dar participarea la fals şi spălare de bani în relaţia cu Dan Şova în afacerea Rovinari - Turceni pare a fi temeinic documentată de procurori şi numai un judecător poate decide definitiv, indiferent ce eforturi mediatice s-ar face pentru a-l spăla pe Ponta cu anticipaţie de mîzga groasă a minciunii.
Mincinosul naţional încearcă să ne convingă că, dacă ar demisiona, ar trăda electoratul.
Bietul mitoman a ajuns să creadă şi vrea să convingă o lume întreagă că el a fost ales de popor.
Nu, dragule, pe tine nu te-a ales niciun popor, ci te-am desemnat eu pentru funcţia de PM respectînd principiul constituţional că o alianţă care a cîştigat alegerile cu 68% poate propune premierul.
Acum nici măcar alianţa USL care a cîştigat alegerile nu mai există, deci tu cam vii de nicăieri la Palatul Victoria. Nu îndrăzni să mai vorbeşti de legitimitate cînd alianţa, dar şi înţelegerea politică ce te-a propulsat au dispărut.
Între timp, ai devenit şi singurul PM din Europa urmărit penal.
În concluzie, nu poporul te-a făcut PM, ci eu te-am desemnat pentru această funcţie, iar Parlamentul a aprobat propunerea mea.
De aceea, te rog, TRĂDEAZĂ-MĂ PE MINE, care te-am desemnat, demisionînd şi nu trăda interesele ţării tale rămînînd în funcţie", a scris Traian Băsescu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii