Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta îl vrea pe Băsescu "luat" de procurori în Dosarul Microsoft

ro

03 Mar, 2015 22:19 1538 Marime text
Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, referitor la denunţurile din dosarul "Microsoft" privind alocarea de bani pentru campania electorală a lui Traian Băsescu din 2009, că dacă procurorii l-ar lua şi pe acesta, ar fi şi mai bine, arătând că Băsescu a candidat în acel an din partea PDL, relatează Mediafax.
 
Întrebat de moderator, la România TV, dacă îl "poate lua capul" când îi aude pe denunţători în dosarul Microsoft că arată cum au dat bani pentru campania electorală a lui Traian Băsescu pentru alegerile prezidenţiale din 2009, Ponta a răspuns : "Dacă l-ar lua şi pe el procurorii, ar fi şi mai bine, nu doar să vă ia pe dumneavoastră capul, pentru că...sigur, e cazul Microsoft, dar banii au ajuns în campania electorală a cui ? A candidat Udrea, Cocoş, cine a candidat în 2009?".
 
Ponta nu a dorit să comenteze mai mult pe această temă.
 
Dorin Cocoş ar fi arătat în denunţul făcut la DNA că i s-a cerut să plătească produse de trei milioane de euro pentru PDL, în campania electorală din 2009, pentru a primi sprijinul Guvernului în derularea contractului "Microsoft", menţionând că a fost sprijinit de Vasile Blaga şi Elena Udrea.
 
În dosarul "Microsoft", Dorin Cocoş este acuzat că ar fi pretins şi primit 9.000.000 de euro de la Claudiu Florică şi Dinu Pescariu, pentru ca, prin intermediul Elenei Udrea, la acea vreme ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului şi vicepreşedinte PDL, să asigure firmelor susţinute de Florică încheierea şi derularea contractului de licenţiere Microsoft cu Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii