Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta explică problema accizei pe carburanţi de la 1 aprilie

ro

13 Jan, 2014 03:04 961 Marime text
Premierul Victor Ponta a anunțat, aseară, într-o emisiune televizată, că acciza pe carburanți ar rămâne să se aplice de la 1 aprilie, arătând că în caz contrar trebuie să se renunțe la ceva.
"Cred că rămâne să se aplice de la 1 aprilie pentru că dacă nu se aplică, atunci trebuie să renunțăm la ceva. Trebuie să renunțăm la reducerea CAS-urilor, care sunt pentru toți angajații", a spus Ponta, la Antena 3.
Întrebat dacă se va reduce, totuși, CAS, premierul a declarat că acest lucru se va face în condițiile în care va fi introdusă acciza pe carburanți și celelalte elemente prevăzute în buget, așa cum a fost stabilit.
Ulterior, Victor Ponta și-a nuanțat, însă, poziția.
"La 1 iulie o să vedem, dacă avem încasări suplimentare din alte taxe, din taxele actuale vorbesc, dintr-o încasare mai bună, din combaterea evaziunii fiscale, din venituri suplimentare pentru că merge economia mai bine decât ne așteptăm. Dacă avem încasări suplimentare, atunci nu mai trebuie să... pur și simplu luăm act și slavă Domnului. Dacă nu avem încasări suplimentare, în iulie, trebuie să spunem: hai să vedem (...) s-au economisit niște pe bani acolo sau dincolo sau în altă parte, dar asta se poate face doar în iulie", a precizat primul ministru. AGERPRES
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii