Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta ”Băsescu a sesizat DNA privind atribuirea lucrărilor la Comarnic-Braşov”

ro

26 Aug, 2014 18:46 1517 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarat, seara trecută, la România TV că președintele Traian Băsescu a sesizat DNA cu privire la atribuirea lucrărilor la autostrada Comarnic-Braşov. În replică, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, a declarat astăzi că afirmaţia premierului este mincinoasă, scrie Mediafax.

”Şi mai e un caz care recunosc că-mi stă pe suflet şi de care nu mă las cât sunt prim-ministru şi dacă oi fi preşedinte: Comarnic-Braşov, parteneriat public-privat, să facem din banii altora. Un an şi două luni am negociat, am făcut toate procedurile, am trimis la EUROSTAT, am făcut absolut tot. Trebuia să semnăm contractul. A ieşit domnul Băsescu, ţineţi minte, la învestitura domnului Rus, şi a zis: «Vedeţi, corupţie!»”, a spus Ponta, la România TV, citat de Mediafax.

În replică, purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, a precizat, astăzi, că preşedintele Traian Băsescu nu a făcut nicio sesizare la DNA cu privire la atribuirea lucrării la Autostrada Comarnic -Braşov, aşa cum, “în mod mincinos”, a afirmat premierul Victor-Viorel Ponta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii