Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei „Ponta a adus «jihadul» împotriva micilor producători”

ro

10 May, 2015 15:42 1204 Marime text
 
Europarlamentarul Monica Macovei îl acuză pe premierul Victor Ponta că a adus „jihadul” împotriva micilor producători prin controalele realizate în ultima perioadă de inspectorii ANAF, în vreme ce marii datornici la stat „nu sunt deranjați de fisc''.

„Ponta în loc să aducă investiții din lumea arabă a adus «jihadul» împotriva micilor producători, împotriva cofetăriilor, împotriva buticurilor, împotriva producătorilor care vând în piață, împotriva șoferilor de taxi, împotriva celor din profesiile liberale. Practic, parcă vrea să-i desființeze, parcă vrea să desființeze toată această clasă de mijloc a României care trăiește singură, care-și face banii pe munca ei și e singura care ne ține pe toți și care ține aparatul bugetar. În timpul ăsta, marii datornici către stat stau în continuare nederanjați de Fisc și de ANAF", a declarat duminică, la Zalău, Monica Macovei, potrivit Agerpres.

Europarlamentarul a spus că marea problemă este cea a recuperării banilor de la marii datornici, în dosarele penale existând prejudicii de ordinul sutelor de milioane de euro, bani ce ar trebui recuperați la bugetul de stat, fără a „omorî" micii întreprinzători.

„Dacă recuperezi dintr-un dosar penal, de exemplu, câteva sute de milioane de euro, așa cum sunt în dosarele penale, ai pus foarte mulți bani înapoi la bugetul statului. Asta vrea toată lumea. Nu-i înnebuni pe ceilalți, nu-i omorî pe cei care muncesc să producă ceva, să-și întrețină familiile, să creeze locuri de muncă. Ponta, repet, a adus jihadul din lumea arabă împotriva tuturor celor care muncesc în sistemul privat și a celor din profesii liberale", a conchis Macovei.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii