Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierul mort la datorie în această dimineaţă a fost avansat port-mortem

ro

06 Jun, 2016 13:51 3163 Marime text
Un pompier salvator de la Detașamentul Buftea-Garda Măgurele, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealu Spirii” București-Ilfov a decedat în această dimineață, în timpul unei misiuni de stingere.
 
Răzvan Dumitru Luchian a fost avansat la gradul de sublocotenent post-mortem, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, Petre Tobă.
 
Sublocotenent p.m. Răzvan Dumitru Luchian, avea 34 de ani și a fost pompier salvator la Detașamentul Buftea, Garda Măgurele. Acesta a încetat din viață în această dimineață, în timpul intervenției pentru stingerea unui puternic incendiu la o fabrică din localitatea Jilava. Decesul a fost declarat la ora 11 și 15 minute.
 
Ministrul Afacerilor Interne și întreg personalul MAI își exprimă regretul profund pentru decesul tânărului pompier și transmite condoleanțe familiei și camarazilor săi pentru greaua pierdere suferită.
 

“Este, din păcate, încă un exemplu de cât de periculoasă este meseria de pompier, polițist sau jandarm. Este un pericol pe care colegii mei și-l asumă în fiecare zi” a declarat ministrul Tobă.

 
MAI a demarat procedurile de acordare de sprijin familiei pompierului.
 
Citeşte şi Salvator, prins sub o placă de beton. Oficial
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii