Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţistul-megastar, cercetat penal după o bătaie într-un restaurant

ro

30 Jul, 2015 08:28 1944 Marime text
 
Poliţistul Dan Adobeschi, devenit cunoscut după ce a participat, în 2012, la concursul X-Factor, este cercetat penal în urma unui scandal iscat într-un restaurant. Bărbatul a mai fost cercetat şi în trecut pentru că a bătut o prostituată şi a fost acuzat că şantaja sexual agente de pază de la grădiniţe şi şcoli, informează România TV.

Potrivit Evenimentul zilei, poliţistul ar fi stârnit weekendul trecut un scandal monstru într-un restaurant şi ar fi luat un client la bătaie. Acum, poliţiştii de la Secţia 21 din Capitală au întocmit dosar penal pe numele lui Dan Adobeschi pentru loviri şi alte violenţe. Însă, potrivit presei, bărbatul nu ar fi la primul incident de acest gen. El a fost mutat disciplinar în urma declanşării unei anchete penale pe numele său.

Ofiţerul-vedetă ar fi bătut în trecut două prostituate pentru că una dintre ele refuza să îi satisfacă un coleg. Una dintre fete a lăsat telefonul deschis în timp ce era bătută şi se afla pe fir cu un operator 112. Toată convorbirea a fost înregistrată şi se află la dosarul întocmit pe numele lui Dan Adobeschi.

Mai mult, poliţistul ar fi terorizat agentele de pază de la şcoli şi grădiniţe. Potrivit poliţiştilor care au fost audiaţi ca martori, bărbatul venea în control noaptea şi, dacă le găsea dormind, le cerea femeilor să întreţină raporturi sexuale cu el.



Sursa: România TV, Evenimentul Zilei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii