Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițistul Marian Godină către Mihai Găinușă „Ştii, Mihăiță, ce e noaptea pe străzi? E bau-bau! Sunt golani, Mihăiță!”

ro

11 Aug, 2016 20:50 356650 Marime text
politistul marian godina catre mihai gainusa stii mihaita ce e noaptea pe strazi e bau bau sunt golani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eu 14 Aug, 2016 16:49 Dle Marian Godina cred vi sa urcat vedetismul la cap...in primul rand Mihaita asta "gainusa "e un pamfletar si trebuie tratat ca atare 😂....Stimati domni din MAI fiti mai calculati mai civilizati mai umili nu mai priviti apropele vostru ca pe un dusman de moarte ca nu sa incadrat perfect in lege pt ca tot in civilie va intoarceti si lumea nu va va aprecia ci va va dispretui si ocoli...oameni de rand care muncesc in acest secol al vitezei trebui intelesi mai mult pt stiti pre bine si voi ce inseamna stresul provocat de jn superior de al vostru care nu va are in ochi buni si vrea si pe deasupra sa va denigreze la locul de munca.Poate va stimez poate nu dar din pacate ascundeti multe faceti putine ca asa ati fost invatati si fortati sa faceti ....Nu va mai faceti de rusine domnilor din MAI ca ne doare stomacul de ras cand va vedem dar si ne vine sa plangem atunci cand vedem oamni cu adevarat infractori si periculosi si fara scrupule liberi ca pasarile cerului si ca efectiv cand ii vedeti si stiti cine sunt si ca ce bogatii au puneti capul in pamant mai ceva ca turcii cand se inchinau la Sinan Paşa...Daca tot v-ati facut oameni ai legi atunci fiti cu adevarat oamni care sa faca diferenta intre bine si rau si aplicatio cum se cuvine!!!
  • Dan 14 Aug, 2016 14:30 Felicitarile mele domnule politist aveti perfecta dreptete iar acest gainusa ar trebui sa-si vada de emisiunile lui . Sa fiu in locul lui mi-ar fi rusine sa comentez ceva dupa ce colegul lui a omorat oameni si el ca un las ce este nu a spus nimic . Rusine gainusa , rusine huidu. Nu meritati sa va scriu numele cu litere mari, asta ca sa nu aveti vreun comentariu la felul cum am scris.
  • Cllaudiu 13 Aug, 2016 20:36 Tot respectul domnule polițist! !!
  • Luminita 13 Aug, 2016 13:21 Felicitări din tot sufletul,de-ar mai fi macar100 ca tine in poliție ,poate ca nu ar mai umbla toate javrele noaptea cum spui tu la volanul bolizilor pe care nimeni nu își explica cum le-au cumpărat,iar oamenilor de rând,pe lângă faptul ca își vor permite niciodată asemenea mașini,le e teama sa iasă la o plimbare!iar despre media....nu avem ce sa spunem ,pt ca sunt simple marionete ale diferitelor partide politice!!!!rusine sa le fie!
  • Cristian 13 Aug, 2016 13:18 Foarte bună replica dl Gordian, cu argumente si care descrie o realitate dură.Prea multi romani au predispoziția de a încălca legea, chiar in situatii care par banale cum ar fi traversatul.Asemenea mentalitate se schimba f greu din păcate, dar ceilalti sunt convins ca isi păstrează verticalitatea.Printre ei sunteti si dvs dl Godina si chiar printre cei din fata.Scuze dle nu am cum altfel, un comentariu mic pt cel fara nume din 12 aug ora 22.37 - Vad ca din dosul degetului si poate si de sub pat sunteti foarte curajos.Sunt la fel de sigur ca daca v-ati dat votul macar odata, cu siguranta ca ă fost pt o persoana din aceeasi categorie cu Oprea!
  • Bogdan 13 Aug, 2016 09:38 Marian pana acum am ținut cu tine dar de data asta cred ca a venit momentul sa iti spun ca "furi curent".Mai pe românește 10 retarzi ca politai nu erau se îngrămădesc sa apară pe ecran.....dacă era un interlop Mariane cred ca aveau treaba
  • Alex 13 Aug, 2016 08:51 Unde scrie ca daca esti babuta ai voie s treci pe rosu, sau ca nu trbuie sa te legitimezi? Bine i-au facut!
  • Make 12 Aug, 2016 23:54 Ce naiba atâta tevatură,omul și-a făcut datoria și gata.Bravo.
  • fara nume 12 Aug, 2016 22:37 Cap de creta "smart", vezi ce se intampla la nivel inalt in MAI si dupa aceea bagi postari. Calauza voastra Oprea iti spune ceva de ce se intampla noaptea pe strazi. Piele de gaina. Va faceti mici, micutzi cand vibse rup amenzile in nas cu sute de euro. Sax
  • Ioana 12 Aug, 2016 22:29 Bravo Marian Godina! Trebuie sa-i puna si pe maimutoii astia cineva la punct!
  • LILI 12 Aug, 2016 22:24 Păcat ca nu se poate da sa vadă toată lumea sa se trezească la realitate
  • LILI 12 Aug, 2016 22:22 Bravo domnule Marian aveți tot respectul
  • Florin 12 Aug, 2016 21:38 Rspect maxim Godină, caracterul te definește și din păcate gunoaiele nu tolerează astfel de oameni, căutând tot timpul să caute cârcotă! Partea proastă" e că gunoiul tot gunoi rămâne din păcate, are orgoliu și suferă de complexul superiorității...
  • mihai 12 Aug, 2016 19:59 E foarte bine ce spuneti dar am o intrebare pe care nu stiu la cine sa o adresez si anume;pentru cei ce sunt in evidentele spitalelor de psihiatrie cine are obligatia sa le ceara permisul pentru a nu mai avea dreptul sa mai conduca pe drumurile publice ? Cunosc persoana care este diagnosticata cu boli psihice grave,fiind internata de mai multe ori la"fara clanta",detine permis de conducere si nu i la cerut nimeni pentru al preda. Se poate urca in orice moment la volanul unei masini provocand o nenorocire mai grava decat a lui Huidu si nu va raspunde nimeni pentru acele fapte ! Poate gasiti dv o cale pentru a se incerca rezolvarea acestor brese in lege. Succes in tot ceea ce va propuneti !
  • Marcel 12 Aug, 2016 19:34 Bravo Mariene ! Ești demn de toată stima si respectul nostru ! Mai mulți ca tine ar aduce mai multă liniște in viețile noastre ! Mai mulți ca Găinușe ar aduce doar zîmbete ! Eu prefer liniștea ! Te felicit încă o data pentru ceea ce ești !
  • Peter 12 Aug, 2016 18:42 BRAVO DOMNUL GODINA, UN COMMENT PERFECT PT UN PAPAGAL JURNALISTIC CA GANUSA VARE NU STIE ALTCEVA DECIT SA ARUNCE CU NOROI IN TOTI CA SI EX-COLEGUL SAU HUIDUCARE DEUPA CE OMOARA DIN A SA VINA 3 OAMENI, MAI ARE TUPEUL SA APARA IARASI PE STICLA SI SA COMENTEZE SI SA FACA MISTOCARELI IEFTINE LA ADRESA ALTORA. UN MARE BRAVO SI RESPECT......
  • Gorghi radu mihai 12 Aug, 2016 18:08 Godina,stiu si ei ca ai dreptate dar obrazul e f gros! Ăștia sunt fara caracter si demnitate! Ăștia daca ii lasi lângă o fântână mor de sete, "gainusa"...nici măcar găină. Pune-i tu o creastă,poate așa mai seamănă a cocosul care se dă!
  • Cernat Danut 12 Aug, 2016 17:06 Bravo Marian Godina ...Respect si Felicitari pentru articolul postat aici
  • Florin 12 Aug, 2016 16:32 Dupa tot scandalul, in locul unde doamna guraliva a fost luata pe sus de politisti tor pe rosu se trece... nu se invata lumea minte.Si daca se va intampla sa aibe loc un accident, aceiasi destepti care huiduiau politistii, vor acuza SMURD sau Ambulanta ca ajung greu, ca Politia nu face nimic...
  • edward 12 Aug, 2016 16:13 Bravo Godina, da cu el in tufisuri!
  • Cotizo 12 Aug, 2016 12:55 Ce ar mai fi de comentat ? Baiatul asta i-a spus tot ce ar fi trebuit spus. Iar Gainusa sa isi vada de.....gainariile lui !
  • Cristi 12 Aug, 2016 02:01 Da, e buna tare postarea. Brovo Godina.S-a trezit si pitulice asta sa comenteze si sa se bage in seama ca chi.... in c.r. Asta se intampla pentru ca le.a permis statul tot felul de emisiuni pamfletare despre politisti.In conditiile in care in statele civilizate, urmarim filme documentare sau tot felul de emisiuni in care se evidentiaza aportul adus socitatii de catre Politie.