Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reghin Poliţistul-amanet

ro

04 May, 2015 17:33 1089 Marime text
 
Un ofițer din cadrul Poliției Municipiului Reghin este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș după ce a amanetat, în mai multe rânduri, aparatele de fotografiat ale Compartimentului Criminalistic, potrivit unor surse judiciare.
 
Conform surselor citate, polițistul avea gradul de subinspector și lucra la Compartimetul Crimnalistic al Poliției Municiului Reghin.
 
La data de 2 martie, superiorii acestuia au descoperit că ofițerul a amanetat patru aparate de fotografiat și un blitz, aflate în proprietatea Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, în valoare de 11.700 de lei, pentru suma de 1.300 de lei.
 
În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit că polițistul amanetase aparatele foto și în luna februarie.
 
Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, care au decis cercetarea polițistului, în libertate, pentru delapidare în formă continuată.
 
Inițial, subinspectorul în vârstă de 23 de ani și-a dat demisia, însă a revenit asupra deciziei și și-a depus dosarul de pensionare pe caz de boală, în baza unui certificat eliberat de Spitalul Miliar București, din care rezultă că ar suferi de tulburări psihice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii