Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii rutieri au fost nemiloși cu cei ce au încălcat legea. A plouat cu amenzi!

ro

07 Mar, 2016 12:06 1194 Marime text
 
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au organizat, ieri,  începând dis-de-dimineață, de la ora 6.00 până seara, la ora 22.00, o acțiune privind respectarea regimului legal de viteză. În urma acțiunii, s-au aplicat multe sancțiuni contravenționale și au fost reținute patru permise și două certificate de înmatriculare. Totodată, polițiștii rutieri au constat și o infracțiune.
 
Potrivit rutieriștilor, ieri, ora 14.30, poliţiştii Secţiei 4 Rurale Medgidia, Postul de Poliţie Castelu, au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus pe strada Speranţei, din localitatea Nisipari, o autoutilitară, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.  Totodată, bărbatul a declarat faptul că nu deţine documente privind autoutilitara.
 
Tot ieri, dar la ora 18.30,  poliţiştii Secţiei 4 Rurale Medgidia, Postul de Poliţie Castelu au depistat un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care a condus  pe strada Speranţei, din localitatea Nisipari, un autoturism având plăcuţele cu numerele de înmatriculare expirate .       
 
Puțin trecut după miezul nopții, adică pe la ora 00:40, poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu, au depistat, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, un bărbat, în vârstă de 20 de ani, care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauze au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii