Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii, pe urmele hoţilor din Topraisar şi Techirghiol

ro

05 Jan, 2011 20:34 1999 Marime text
Doi bărbaţi din oraşul Techirghiol sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt. Poliţiştii din Techirghiol i-au depistat pe Nicolae Teculescu, de 40 ani şi pe Ştefan-Mihai Manolache, de 19 ani, având asupra lor un sac din rafie şi două sacoşe încărcate cu diverse bunuri de uz casnic.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul nopţii de luni spre marţi cei doi au pătruns în curţile a trei imobile de pe raza localităţii, de unde au furat diverse bunuri, prejudiciul fiind recuperat.

Pe numele lui Manolache a fost emisa ordonanţă de reţinere, urmînd ca azi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, în timp ce Teculescu este cercetat de poliţiştii Topraisar, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi înregistrate pe raza localiăţii, urmând ca faţă de acesta să se dispună măsurile legale.

Reprezentanţii IPJ Constanţa spun că cercetările în acest caz sunt în plină desfăşurare, în vizorul oamenilor legii intrând încă trei persoane din Topraisar, suspectate de furt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii