Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii îl vor comemora pe Bogdan Gigină care şi-a pierdut viaţa în urmă cu un an

ro

20 Oct, 2016 09:33 2002 Marime text
Astăzi, poliţiştii de la Brigda Rutieră îl vor comemora pe Bogdan Gigină care şi-a pierdut viaţa, în urmă cu un an, în dispozitivul de însoţire al lui Gabriel Oprea.
 
La ora la care a fost raportat accidentul, 19.02, toate lămpile maşinilor de poliţie din Bucureşti vor fi aprinse. De asemenea, la aceeaşi oră, directorul general al Poliţiei Capitalei, chestorul Marius Voicu, va transmite un mesaj prin staţiile radio ale Poliţiei, potrivit news.ro.
 
„Se împlineşte un an de când ignoranţa unor şefi au distrus vieţi şi ne-au arătat - pentru a câta oară? - că noi, muncitorii nu contăm", a scris, pe Facebook, unul dinre poliţiştii Brigăzii Rutiere.
 
Amintim că Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa în timp ce conducea o motocicletă a Brigăzii Rutiere Bucureşti, în seara de 20 octombrie 2015. Agentul de poliţie, care făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a lui Gabriel Oprea, atunci vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne, a pierdut controlul motocicletei, în condiţiile în care ploua, şi a ajuns într-o groapă săpată pe carosabil pentru lucrări la reţeaua de gaze.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii