Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii ies în stradă cu tot cu familii

ro

08 May, 2011 20:34 1932 Marime text

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) a anunţat că va organiza marţi, 10 mai, un miting de protest în faţa Palatului Parlamentului.

La protestul care va începe la ora 9:30, vor participa angajaţi ai M.A.I. şi membrii lor de familie.

"Scopul protestului este sensibilizarea parlamentarilor pentru a da un vot negative proiectului de lege privind încadrarea MAI în bugetul alocat. Actul normative care este planificat marţi, 10 mai, pentru votul final, urmează să reglementeze o disponibilizare masivă a personalului din MAI precum şi anularea mai multor drepturi cuvenite, prin lege, celor disponibilizaţi", se arată într-un comunicat al SNPPC.

În comunicat se mai precizează că SNPPC este împotriva Proiectului de Lege iniţiat de către M.A.I., atât din cauza consecinţelor sale periculoase pentru ordinea publică cât şi din punct de vedere etic-social.

"Reprezentantul MAI a dezinformat Comisiile parlamentare asupra numărului real de poliţişti care funcţionează în România şi a conexat fals diverse informaţii europene, doar pentru a susţine iniţiativa legislativă a ministerului. SNPPC a demascat dublul standard al evaluărilor M.A.I. şi l-a prezentat deputaţilor, împreună cu alte contraargumente", se mai arată în comunicat.

SNPPC mai susţine că prin reducerea considerabilă a numărului real de poliţişti va pune în pericol calitatea ordinii publice în România şi va afecta procesul de aderare la spaţiul Schengen.

Sursa: http://www.evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 08 May, 2011 19:51 si infractorii la fel-le a dat drumul la toti spagarii din vami-mafiaaaaaaaaaaaaa pdl