Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii din Călăraşi acuzaţi că au violat o fată, rămân în arest preventiv

ro

09 Aug, 2015 12:16 1408 Marime text
 
Poliţiştii de la Ordine Publică din cadrul IPJ Călăraşi, acuzaţi că au violat o adolescentă fugită dintr-un centru de plasament, pe care au găsit-o pe stradă, în municipiul Călăraşi, rămân în arest, după ce Tribunalul Călăraşi le-a respins definitiv contestaţiile la măsura preventivă.
Magistraţii Tribunalului Călăraşi au respins contestaţiile înaintate de către cei doi poliţişti la măsura arestării preventive, dispusă de Judecătoria Călăraşi în dosarul în care aceştia sunt acuzaţi că au violat o fată fugită din centrul de plasament ”Sfântul Ştefan” din localitatea Perişoru. Decizia Tribunalului Călăraşi este definitivă, cei doi poliţişti urmând să-şi petreacă următoarea lună în arest preventiv.
Poliţiştii Adrian Nicuşor Şerban şi Daniel Florentin Dumitriu, poliţişti dela Ordine Publică, au fost arestaţi preventiv, vineri seară, de Judecătoria Călăraşi, Violul s-ar fi petrecut miercuri seară, pe un câmp situat la aproximativ un kilometru şi jumătate - doi kilometri de municipiul Călăraşi, în perimetrul unui fost poligon de trageri.
Poliţiştii ar fi abandonat-o pe adolescentă în fosta unitate de trageri, ea fiind găsită de un cioban care a dus-o la spital, iar medicii au sunat la 112 şi au anunţat cazul. Fata de15 ani fugise, luni, din Centrul de plasament ”Sfântul Ştefan” din comuna Perişoru, unde se afla din februarie 2013, când a fost abandonată de familie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii