Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii din cadrul IPJ Sălaj au sărit în ajutorul unei mame disperate

ro

17 Oct, 2015 23:28 1418 Marime text
 
O femeie disperată din cauza bătăilor pe care le primea de la concubin a fugit la Poliţie cu bebeluşul în braţe.
 
Tânăra mamică în vârstă de 26 ani a ajuns la Poliţie plină de sânge şi cu bebeluşul ei în braţe.
 
Emoționați de acest caz, mai ales că atât mama cât și copilul erau îmbrăcați subțire, oamenii legii le-au cumpărat haine groase, potrivit adevarul.ro.
 
„Era plină de sânge, iar în braţe avea un bebeluş, cu urme de sânge şi el. Din fericire, ulterior s-a dovedit că sângele provenea de la mamă, copilul neavând leziuni”, povesteşte Maria Cristea, conform aceleiași surse.
 
Se pare că vinovat de starea tinerei era concubinul acesteia, un bărbat de 23 de ani, din Zalău, care, nemulţimit de banii pe care îi aducea în casă femeia, a decis să-şi exprime dezaprobarea prin mai multe lovituri aplicate victimei lipsite de apărare. Pe lângă leziunile provocate de loviturile atacatorului, femeia a fost rănită de de obiectele de mobiler pe care s-a prăbuşit în urma atacului. Rănită şi plină de sânge, ea şi-a luat copilul şi a fugit imediat ce a avut ocazia la Poliţia Municipiului Zalău, conform adevarul.ro.
 
Poliţiştii de la proximitate au preluat cazul și au dus pe cei doi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, tânăra mămică a depus plângere împotriva concubinului, care este cercetat penal pentru violenţă în familie.
 


Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii