Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de frontieră din Arad au descoperit în portbagajul unui bărbat din Constanţa un băiat de 7 ani

ro

08 Mar, 2016 13:16 1281 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din Arad au descoperit un băiat în vârstă de 7 ani, care a fost ascuns de mama lui, cu intenţia de a fi trecut ilegal frontiera româno-maghiară, în portbagajul unei maşini, sub bagaje.
 
Astfel, astăzi, în jurul orei 1.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară Cristian H., în vârstă de 25 ani, domiciliat in judeţul Constanţa, care conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în Franţa. În autoturism mai călătoreau ca pasageri alti trei cetăţeni romani, o femeie si doi bărbaţi.  Cu ocazia controlului autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns în portbagaj, acoperit cu bagaje şi haine, un minor în vârstă de 7 ani.
 
În acest caz, poliţiştii de frontieră au demarat cercetările, ocazie cu care au stabilit  ca mama minorului, pasageră în autoturism, se numeşte Flavia F., în vârstă de 22 ani şi are domiciliul pe raza judeţului Olt. Tânăra mamă a declarat că a recurs la această metodă deoarece nu deţine documente de călătorie valabile pentru băiat şi dorea să ajungă cu acesta în Franţa.
 
„În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit celor patru persoane adulte acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu, potrivit glsa.ro.
 
 
 
Sursa foto: glsa.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii