Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de frontieră au confiscat peste șase kilograme de tutun

ro

23 Sep, 2015 15:23 2385 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit lucrare penală pentru contrabandă unei femei, care intenţiona să introducă ilegal în ţară 13 pachete ce conţineau 6,5  kg tutun vrac, fără documente justificative.
 
Ieri, în jurul orei 4.30, în PTF Vama Veche, judeţul Constanţa s-a prezentat pentru controlul de frontieră o femeie, cetăţean român, care călătorea cu un autocar ce efectuează curse regulate pe ruta Turcia - România.
 
În bagajele personale ale acesteia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 13 pachete din plastic, ce conţineau 6,5  kg. tutun vrac.
 
Persoana, domiciliată în municipiul Constanţa, a declarat că a achiziţionat pachetele de tutun din Turcia, pentru a-l comercializa în România.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării pachetele cu tutun, în valoare de aproximativ 650 lei, iar persoanei în cauză i-a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. 



Sursa foto: b365.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 02 Oct, 2015 15:13 mama ce contrabanda a facut femeia!!!pai astia in agigea aduc cu tirul nu tutun ci tigari la bax iar voi ii faceti dosar femeii pentru 650 ron???!!! rusine!!!