Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănţeni au pus în aplicare mai multe mandate

ro

29 May, 2015 10:41 1289 Marime text
 
Poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale i-au depistat, ieri, pe minorii D. A. de 17 ani, din Cernavodă, faţă de care s-a dispus prin sentinţa penală a Judecătoriei Medgidia măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru un 1 an şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată şi pe M. F. de 16 ani, tot din Cernavodă, faţă de care s-a dispus prin sentinţa penală a Judecătoriei Medgidia măsura educativă a internării într-un centru educativ pe durata de 1 an, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Cei doi minori au fost escortaţi şi depuşi în Centrul Educativ Târgu Ocna din judeţul Bacău.
De asemenea, aceiaşi poliţişti l-au preluat de pe aeroportul Henri Coandă pe Z. Daniel de 29 ani, care are emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Constanţa.
Şi poliţiştii din Cumpăna, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Constanţa pe numele lui S. Marian de 34 de ani, condamnat la o pedeapsă de 1 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier, l-au depistat pe acesta şi încarcerat în Penitenciarul Poarta Alba.
De asemenea, poliţiştii din Techirghiol au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele lui B. Adrian de 38 de ani, acesta fiind introdus de oamenii legii în Penitenciarul Poarta-Albă.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii