Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii constănțeni au lansat campania „Atenție la... Neatenție!” (galerie foto)

ro

21 Sep, 2016 15:00 1243 Marime text
Astăzi, polițiștii constănțeni au lansat campania „Atenție la... Neatenție!”, din cadrul evenimentului promovat de Comisia Europeană pentru siguranță rutieră, ”EDWARD” - European Day Without a Road Death.
 
Proiectul EDWARD  este derulat pentru conștientizarea tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile și consecințele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație. Viteza excesivă sau neadapată la condițiile de drum, conducerea sub influența alcoolului, folosirea neregulamentară a telefonului în timpul conducerii autovehiculului, conducerea unor autovehicule cu defecțiuni tehnice constituie o parte din factorii generatori de accidente de circulație.
 
Polițiștii constănțeni se alătură demersului european, luând măsuri suplimentare în vederea conştientizării participanţilor la trafic asupra consecinţelor nerespectării legislaţiei.
 
După lansarea campaniei „Atenţie la... Neatenţie!”, poliţiştii rutieri împreună cu poliţiştii locali şi partenerii, au desfăşurat activităţi de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de neatenţia la volan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii