Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii constănțeni au deschis o anchetă cu privire la metoda „accidentul”

ro

06 Sep, 2015 15:13 2155 Marime text
 
Pentru a nu fi victime ale înşelăciunilor, polițiștii constănțeni recomandă să fiţi prudenţi atunci când sunteţi apelaţi telefonic de persoane care pretind a fi rude care au produs accidente şi solicită bani!
 
În cazul în care sunteţi contactaţi de persoane care pretind a fi o rudă apropiată sau spun că sună din partea acesteia şi susţin că au urgent nevoie de bani pentru a rezolva problemele create de un accident rutier, în care ar fi fost implicată, nu daţi curs solicitării.
 
Verificaţi dacă ruda în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier, cereţi date despre unitatea medicală, de poliţie sau parchet unde s-ar afla aceasta şi sunaţi pentru confirmare la instituţiile respective (Spital, Poliţie, Parchet) sau luaţi legătura cu persoana în cauză, pentru a vă asigura că nu este vorba despre o înşelăciune.
 
Dacă sunteţi contactat de către cineva care vă apelează în numele unei rude apropiate şi vă cere bani, anunţaţi imediat Poliţia la numărul de urgenţă 112, pentru a va acorda sprijin.
 
În cazul în care vă confruntaţi  cu asemenea situaţii, adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate unităţi de poliţie sau apelaţi numărul unic de urgenţă 112!



Sursa foto: realitateadamboviteana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii