Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au reținut o grupare de traficanți de cannabis

ro

04 Jun, 2016 18:46 2193 Marime text
Grupare infracțională specializată în trafic de droguri destructurată de polițiști, în urma unui flagrant organizat în Craiova.
 
Membrii grupării au fost reținuți de polițiști chiar când ridicau un colet în care se aflau 4 kilograme de cannabis.
 
Patru membrii ai unei grupări infracționale specializată în trafic de droguri au fost reținuți, iar ulterior arestați, în urma unei acțiuni organizate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT – ST Craiova.
 
Aceștia, împreună cu un alt bărbat, față de care s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, sunt bănuiți că ar fi comercializat, pe raza județului Dolj, cannabis și rezina de cannabis, droguri procurate din Spania.
 
În urma flagrantului organizat de polițiști, asupra a doi dintre ei s-au găsit 4 kg. de cannabis, primit prin intermediul unui colet. De asemenea, în urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat aproape 5 grame de fragmente vegetale de cannabis, un comprimat MDMA, 13 telefoane mobile, un laptop, 4 grindere, 8.650 de lei și 1.150 de euro.
 
Cercetările sunt continuate în cauză, sub coordonarea procurorilor DIICOT-ST Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, introducere în țară de droguri de risc, precum şi pentru trafic de droguri de risc.
 
La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale - Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, iar suportul de specialitate a fost efectuat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii