Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii au găsit, în ultima săptămână, aproape 200 de persoane date în urmărire

ro

27 May, 2017 11:06 2120 Marime text
În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 180 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Aşadar, în perioada 19 - 25 mai, poliţiştii din întreaga ţară au depistat peste 100 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 71 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, au fost depistate 72 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 58 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, 4 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar 2 aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Polițiștii din București, de exemplu, au depistat, în Capitală, la data de 23 mai, un bărbat, de 20 de ani, din localitatea Clejani, județul Giurgiu, care se sustrăgea arestării preventive pentru comiterea infracțiunii de omor. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii