Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti din Bucureşti, ameninţaţi cu moartea de un clan interlop

ro

25 Aug, 2015 18:12 1925 Marime text
Agenții unei secții de poliție din Capitală au fost amenințați cu moartea de traficanții de țigări. Mai grav este că, infractorii au aflat adresele și, chiar, CNP-ul oamenilor legii, după ce polițiștii au raportat situația la DIPI - serviciul secret al Ministerului Administrației și Internelor, precizează româniatv.net.
 
Chiar în ziua în care polițistul Gheorghe Ionescu, agentul de la Rutieră accidentat mortal de afaceristul turc Abdullah Atash, era înmormântat, mai mulți colegi de-ai acestuia au făcut declaraţii șocante. De aproape doi ani de zile, agenții de la Secția 16 Poliție din Capitală sunt terorizați de un clan interlop care „patronează" traficul și comerțul cu țigări de contrabandă, în zona Piața Progresul, conform evz.ro.
 
Cei care stăpânesc traficul de țigări de contrabandă, în zona Pieței Progresul, sunt membri ai Clanului Băcanu. Polițiștii au relatat că liderii sunt Marian Băcanu și frații Oprea. În ultimii ani, membrii Clanului Băcanu au primit nenumărate amenzi pentru comercializarea ilegală de țigarete provenite din Ucraina sau Republica Moldova.
 
Aamenințările clanului interlop nu numai că nu s-au redus, după ce polițiștii au cerut ajutor la DIPI, dar s-au și intensificat. Cu puțin timp în urmă, interlopii i-au transmis unuia dintre polițiști: "Vezi că știu tot despre tine, și CNP-ul ți-l știu. Cunosc unde stai, unde te-ai mutat și tu și unde lucrează și nevastă-ta. Venim la tine acasă să-ți dăm foc!", mai scrie romaniatv.net.
 
Reprezentanul DIPI, Alina Enciu, a precizat că sesizările vor face obiectul unei verificări, necesare clarificării acestei situații.

Sursa foto: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii