Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţişti de la IPJ Constanţa, avansaţi în grad pentru merite deosebite

ro

02 Dec, 2014 12:09 3806 Marime text
Cu ocazia Zilei Naţionale a României la IPJ Constanţa au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, 196 de poliţişti din cadrul Inspectoratului, care îndeplineau condiţiile legale.
 
Casa de Cultură din municipiul Constanța a găzduit azi ceremonialul prilejuit de înaintarea în gradul următor, înainte de termen, a unui număr de 46 de ofițeri și 150 de  subofițeri.
Polițiștii au fost felicitaţi de conducerea Inspectoratului pentru rezultatele deosebite în muncă obţinute în cursul anului 2014.
 
În conformitate cu legislaţia specifică, poliţiştii pot fi avansaţi în gradul profesional următor cu ocazia Zilei Armei din care fac parte, precum şi a Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, iar pentru merite excepţionale în tot cursul anului.
 
Printre poliţiştii avansaţi se numără şeful Biroului municipal al Poliţiei Rutiere Constanţa, Ciprian Sobaru (foto sus), avansat de la gradul de  subcomisar la cel de comisar, dar şi şeful Biroului Centru Operaţional din cadrul IPJ Constanţa, Marius Ghiţă (foto jos), de la gradul de inspector principal la cel de subcomisar de poliţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • robert 02 Dec, 2014 14:06 A scazut infractionalitatea in Oras? Au disparut persoanele care conduc auto fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice? Nu mai sunt accidente in care sunt implicati pietoni pe trecerile pietonale?