Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist trimis în judecată pentru luare de mită! Detalii

ro

21 Jul, 2016 12:54 2077 Marime text
Astăzi, a fost dispusă trimiterea în judecată, în stare arest preventiv, a inculpatului D.P.D., agent șef principal de poliție în cadrul IPJ Buzău, pentru săvârșirea a două infracțiuni de luare de mită, din care una în formă continuată
 
În sarcina inculpatului s-a reținut faptul că, în cursul lunilor iunie – iulie 2016, a pretins și a primit, în patru rânduri, suma totală de 700 de lei, de la conducători auto depistați în situații de încălcare a normelor rutiere, pentru a nu dispune măsurile legale de sancționare.
 
Totodată, s-a dispus disjungerea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de influență și cumpărare de influență, pentru faptul că, în toamna anului 2015, agentul de poliție a pretins de la o persoană suma de 900 de euro, din care a primit 500 de euro, în schimbul promisiunii de a-i facilita acesteia promovarea probei practice de obținere a permisului de conducere auto categoria B, în sensul de a interveni pe lângă examinatorii auto din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Buzău. Disjungerea cauzei a fost dispusă deoarece cumpărătorul de influență este plecat din țară și nu a putut fi audiat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii