Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist trimis în judecată pentru conducerea unui autoturism cu număr de înmatriculare fals

ro

10 Nov, 2017 15:00 2134 Marime text
Procurorii Secției de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpatului:
 
— NICOLAE VASILE — pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu un număr fals de înmatriculare prev. de art. 334 al.1 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. și art. 334 al.2 C.p. cu aplic. art. 35 al.1 C.p. cu aplic final art. 38 al.1 C.p..
 
Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, în perioada 06.10.2014-22.06.2015, inculpatul Nicolae Vasile, la data săvârșirii faptelor având calitatea de comisar șef de poliție — șef al Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Buzău, a condus pe drumurile publice și a introdus în parcarea I.P.J. Buzău, autoturismul marca Alfa Romeo care nu era înmatriculat și care avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare BZ 48 FCD.
 
Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, la Judecătoria Buzău.
 

"Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului în instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție"  - au transmis procurorii. .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii