Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politist retinut pentru trafic cu heroina

ro

27 Apr, 2010 14:56 1019 Marime text

Un poliţist de la Secţia 3 a fost reţinut de DIICOT pentru trafic de heroină. Potrivit anchetatorilor, acesta face parte dintr-o reţea de trafic de droguri de mare risc ce acţiona în Sectorul 1 al Capitalei. Poliţistul a mai fost cercetat, în 2008, pentru tâlhărie.

Bogdan Butnariu în vârstă de 33 de ani a fost reţinut, ieri, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc.El făcea parte dintr-o reţea de 24 de bucureşteni care, în perioada februarie - martie, a traficat heroină şi metadonă în Bucureşti, în special în zona Gării de Nord şi cartierele Griviţa şi Bucureştii Noi. Dintre ei, 15 în stare de arest preventiv.

În urma percheziţiilor la locuinţele acestora, poliţiştii au descoperit 100 de grame de heroină, 454 comprimate de metadonă, diferite sume de bani care proveneau din traficul de droguri, precum şi materiale folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor, se arată în comunicatul poliţiei.

Poliţia Municipiului Bucureşti a început cercetările în cazul lui Bogdan Butnariu încă din luna aprilie, pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu, după ce bărbatul fusese transferat de la Clubul Dinamo, unde activase ca sportiv, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii