Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist din Constanţa a refuzat 100 de euro drept mită

ro

19 Nov, 2015 14:14 1325 Marime text
În baza unui denunţ formulat de un poliţist de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, Sectorul PF Negru Vodă, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa au prins în flagrant un cetăţean român care încerca să ofere poliţistului de frontieră suma de 100 de euro. În schimbul banilor, poliţistul ar fi trebuit să nu-i întocmească dosar penal pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier.
 
Ieri, în jurul orei 11.00, a fost oprit pentru control, pe comunicaţia Negru Vodă – Comana, un ansamblu auto format din autoutilitară şi remorcă, înmatriculate în judeţul Bacău, în care se aflau două persoane de sex masculin. Poliţiştii de frontieră au constatat că şoferul nu deţine un permis auto, prin urmare, i-au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice de către o persoană a unui ansamblu auto pentru care nu deţine permis de conducere corespunzător.
 
Conducătorul auto a oferit unuia dintre poliţiştii de frontieră, cu titlu de mită, suma de 100 de euro pentru a nu-i întocmi lucrarea penală, însă ofiţerul a refuzat oferta. Cu toate acestea, bărbatul a insistat, iar poliţistul de frontieră a informat şeful de tură din cadrul SPF Negru Vodă şi organele competente. Astfel, lucrători ai Direcţiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judeţean Anticorupţie, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-au deplasat la faţa locului şi l-au prins în flagrant pe conducătorul auto în momentul în care oferea suma de 100 de euro unuia dintre poliţiştii de frontieră.

Sursa foto: blog.sportlocal.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii