Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politist de frontiera ranit in misiune

ro

28 May, 2010 16:39 761 Marime text

Un poliţist de frontieră din Caraş Severin a ajuns la spital azi dimineaţă după ce un reşiţean suspectat de contrabandă cu ţigări a dat cu maşina peste el, au declarat pentru NewsIn oficiali ai poliţiei de frontieră. Incidentul a avut loc în jurul orei 5.50 în localitatea Naideş din Caraş Severin, unde poliţia şi poliţia de frontieră organizaseră un filtru pentru combaterea contrabandei cu ţigări.

Potrivit oficialilor Poliţiei de frontieră, erau patru maşini oprite pe dreapta pentru control când un BMW negru, înmatriculat în Italia, despre care existau informaţii că transportă ţigări, a ajuns în dreptul filtrului. Poliţiştii de frontieră i-au făcut semn să oprească, însă şoferul, un reşiţean în vârstă de 26 de ani, a vrut să depşască cele patru maşini oprite şi să fugă în viteză.

Unul dintre poliţiştii de frontieră a aruncat dispozitivul antipneu, însă a fost doborât la pământ de BMW. Cu toate acestea, poliţistul a deschis focul şi a tras şapte cartuşe înspre maşină, găurindu-i pneurile, iarBMW-ul aajuns într-un şanţ.

Cele trei persoane din BMW au fost reţinute, iar în maşină s-au găsit 1.500 pachete cu ţigări. Poliţistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri. De asemenea, în momentul incidentului, cele patru maşini oprite pentru control au demarat în trombă şi sunt date în căutare.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii