Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politicienii romani se intrec in masini de lux (video)

ro

07 Aug, 2010 22:14 2399 Marime text

lse_design_range_rover_spor.jpgRomânilor le place să se plimbe în maşini scumpe. O ştie oricine. Şi nici politicienii nu fac excepţie de la această regulă. Aflaţi la început de carieră sau cu experienţă de câteva mandate, oamenii politici preferă bolizii cu mulţi cai putere.

Fiica cea mică a preşedintelui, europarlamentarul Elena Băsescu, conduce încă din 2007 un Range Rover, model Sport, cu o capacitate cilindrică de peste 3.600 de centimetri cubi.

Alt politician tânăr, aflat la volanul unei maşini puternice este Honorius Prigoană. Acesta conduce un Lamborghini, serie limitată, în valoare de 170.000 de euro.

Europarlamentarul George Becali se poate lăuda cu un Maybach, care la momentul achiziţiei, în 2005 era cea mai scumpă maşină din România. Automobilul este dotat cu un motor de 5.500 de centimetri cubi.

În peisaj se integrează cu succes şi ministrul Mediului, Laszlo Borbely, care conduce, potrivit declaraţiei sale de avere, un Lexus fabricat în 2009, model cu o capacitate de aproape 3.000 de centrimetri cubi.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre are un Jaguar cu o capacitatea de peste 4.000 de centrimetri cubi, în timp ce ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, a fost surprins de jurnaliştii de la Academia Caţavencu la volanul unui Maseratti. Ministrul a spus că maşina nu este a lui.

Tot Academia Caţavencu a publicat poze cu primarul Marian Vanghelie, în noul său autoturism Mercedes S 500, care valorează peste 120 de mii de euro şi are o capacitate de peste 5.000 de centimetri cubi.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii